Privacy verklaring Privacy verklaring
Dit privacystatement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van
Gereformeerde kerk Rotterdam Lombardijen en
Vrije Evangelische Gemeente Rotterdam
Hierna genoemd:  Petrakerkgemeente.

Petrakerkgemeente
Pliniusstraat 21
3076 AH
Rotterdam

Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Petrakerkgemeente kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt of wil maken van de diensten van Petrakerkgemeente, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website, telefonisch, per e-mail of schriftelijk aan Petrakerkgemeente verstrekt. Petrakerkgemeente kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
Waarom zijn deze gegevens nodig
Petrakerkgemeente verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.
Beveiliging en bewaartermijnen
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. We bewaren uw gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan, wettelijk verplicht is en/of noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is daarom afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt.
Delen met Anderen
Petrakerkgemeente verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Petrakerkgemeente worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Petrakerkgemeente gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar "Petrakerkgemeente" en zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
 
terug